Hos oss på Skibua skiutleie i Hafjell finner du et toppmoderne skiverksted. Når du leverer ski eller snowboard til oss finner vi sammen ut hva som må gjøres for å få dem preparert til perfekt stand nettopp for deg, enten du ska ut i alpinløypa eller på skitur på fjellet. Vi tar hensyn til din måte å kjøre ski på og hvordan skiene tidligere blitt preparert.

Godt vedlikeholdt og preparert utstyr er avgjørende for å kunne bruke utstyret på en optimal måte og for å få en bedre opplevelse.

  • Ski og snowboard trenger kontinuerlig vedlikehold. Det er for å gi deg mest mulig ut av dagen på fjellet

  • Å starte opp svingen er enklere med nysmørte ski

  • Riktig hengde kanter gjør det enklere å starte en sving

  • Slipte kanter gir deg trygghet på hardt underlag

  • Slipte kanter forenkler å bøye gjennom skia slik at det blir skia som gjør jobben for deg

  • Riktig struktur gir bedre gli og svingegenskaper

  • Riktig preparerte langrennski med riktig smøring gjør turen ut på fjellet så mye enklere og gir en så mye finere opplevelse.

Til vår hjelp i skiverkstedet på Skibua Hafjell Skiutleie har vi en toppmoderne preppemaskin fra Wintersteiger og Futurewax smøremaskin. 8 av 10 par ski blir bedre en da de var nye etter at vi gjort en gullprepp. På Skibua levererer vi, flinke skiløpere har kjørt hjem gull og en bronse på ski vi preppet. På Skibua prepper vi kontinuerlig skia til unge elitløpere.

For å vise vårt hjerte til faget og vår kompetanse er skiverkstedet en viktig og synliggjort del hos oss. Det er enkelt for deg som kunde å ta del av hvordan vi jobber med skia dine eller snowboardet din. Velkommen til å være nysjerrig og spør oss. Vi forteller deg gjerne, det er en del av den service vi vil gi deg!

Vi sees på verkstedet på Skibua Skiutleie i Hafjell!