Hafjell skianlegg ligger ved ingangen til vakre Gudbrandsdal, nord for Lillehammer. Her finner du vinteropplevelser for alle, barn, ungdom og voksen.

På Hafjell skisenter skjedde en stor utbygging til OL i Lillehammer i 1994 og det er nå Norges tredje største skisenter. Skikjøring finnes for alle typer skikjørere i totalt 33 løyper fordelt på 18 heiser og en gondol. Til vinteren 18/19 kommer du helt til toppen med en ny seks seters stolheis. På Hafjelltoppen kan du nyte de mest fantastiske vyer før du tar deg nedover på lange, breie løyper .

Nytt for vinteren 1819 er også nytt barneområde på Mosetertoppen med to båndheiser og en alldeles perfekt helling for de små. Tryggt og sikkert i tillegg. Her kan du se også se Hafjell Skiskole med sine aller minste gjester.

Hafjell er kjent for lange løyper, lunt mellom grantrær med god snø og mye solskinn.

Et stort snøanlegg som dekker mesteparten av hovedløypenettet gir snøsikkerhet fra sesongstart og en lang skisesong. Skisesongen er normalt fra medio november til medio april. Et alpinsenter for den yngste nybegynner, til den mest erfarne skientusiast!

Kveldskjøring: 4 st nedfarter
Lengste løype: 7500 m
Total lengde alpinløyper: 45 km

Høydeforskjell
Høyeste punkte: 1030 m.ö.h
Fallhøyde: 864 m
Laveste punkte: 195 m.o.h

Hafjell Skiskole

Er du intressert i skiskole ta kontakt med skiskolen@hafjell.no og les mer på hafjell.no.
Hafjell skiskole har meget gott utdannet og erfarne skiinstruktører som tar emot alle nivåer på alpint, langrenn, snowboard, telemark og park.

I tillegg finnes det et godt tilbud for barn, 300 km langrennsspor og en terrengpark designet av noen av verdens fremste eksperter på området. Med en imponerende fallhøyde på 864 meter har Hafjell skianlegg en av Skandinavias lengste løyper. Tre dager i uka er det kveldskjøring. Skisenteret har Norges største flomlysanlegg med 7 km opplyste løyper. Rett ved Hafjell alpinsenter finner du oss, Skibua Hafjell Skiutleie/Skiudleje.

Fra toppen av den overste heisen på 1030 høydemeter har man en strålende vy ut over Gudbrandsdal, helt bort til Jotunheimen og Norges høyeste fjelltopper. I bakken finner du restauranter og afterski. Rett ved Hafjell skianlegg ligger koselige Øyer med restauranter og butikker. Et kvarter med bil og du er i herlige Lillehammer som har et rikt utbud av restauranger, butikker, kaféer og en koselig gågate mellom trehus.