Vi har ikke tusenvis par ski men noe for enhver, noye utvalgte gjennom vår faglige kompetanse.

Hos oss er det ingen stress uten storste fokus på service og att du som kunde ska få det beste.

 

I Skibua Hafjell Skiutleie/Skiudleje setter vi stort fokus på å finne det rette skiutstyret for deg som vår kunde og å vill selvfølgelig gi deg den aller beste servicen. Sammen med deg søker vi til dine mål og ønsker. Mange synes vi er Hafjells koseligste skiutleie. Vi har ikke flere tusen par ski men i vår skiutleie/skiudleje i Hafjell slipper du stress og mas og får faglig veiledning i en avslappet atmosfære. Hos oss finner du «Rent and buy» dvs att du som kunde har mulighet å kjøpe utstyret du har leid.

Vi har ski (carving, twintip, freeride), snowboard og langrenn til alle type ski kjørere. Til alle barn har vi valgt å kun ha twintipski (untatt de aller minste) og til alle damer har vi en spesiell utvalgt dameski. For deg som har lyst til å prøve mer avanserte ski har vi testski som du har mulighet å testkjøre. Alt utstyr, ski og snowboard, i skiutleien på Skibua i Hafjell er nøye utvalgt og testet av oss. Ski og snowboard er til enhver tid nypreparert. I tillegg har alle som arbeider på Skibua lang erfaring med ski kjøring og utstyr. Vi har et stort hjerte i faget og tilbyr deg den beste servicen i et hyggelig miljø.

Vi som arbeider i Skibua skiutleie/skiudleje har mange års samlet erfaring av ski kjøring innen alpint og tur. Etter mange år i bransjen har vi også et nært og fint samarbeid med våre leverandører og vi har gleden å tilby ski og snowboard fra Nordica, Atomic, Extreme, Blizzard, og Madshus. Du finner oss rett ved Hafjell alpinsenter, 1,5 minutt unna gondolen. Parkering rett utenfor døren.

Blir det enklere?

Velkommen in til oss på Skibua Hafjell Skiutleie !

 
PRICES%2BSKIBUA%2B19%253A20.jpg