Skibua Hafjell Skiutleie, en liten familiebedrift med lang erfaring fra fjell, snø og skikjøring. Vi elsker fjellet, det er vår store lidenskap og vi vil formidle dette til deg som kunde, som familie, bedrift, vennegjeng, ensam eller sammen med andre.

Vi ønsker at du skal føle trygghet og et personlig engasjemang gjennem at du møter oss som familie. Det skal finnes en kontinuitet i møtet ditt med hele gjengen vår som jobber sammen med oss. For oss på Skibua Hafjell Skiutleie er relasjoner veldig viktig og du skal føle deg gott ivaretatt, møte samme ansikter og føle deg som hjemme.

Vår familie har jobbet med ski under tre decennier. Under hele denne reise har vi altid ønsket å være i frontlinien når det gjelder utvikkling. Vi stopper ikke opp uten jobber stadig med å utvikle virksomheten og vår kompetense.

Vi på Skibua Hafjell Skiutleie har drevet skiskole på noen av Skanidinavias største anlegg og jobbet med utdanning innen skiforbund og for skilærere. Vi har samlet erfaringer fra opplevelser og fra alle menneskene vi har hatt gleden av å møte, både privat og faglig, runt om i verden. Vi har holdt kurs og forelesninger innen teknikk, pedagogikk, metodikk, service og salg. Vi har fått stor tillit i bransjen som vi takker ydmykt for.

All vår erfaring tar vi med oss når vi møter deg på Skibua i Hafjell. Du som kunde er vårt fokus. Vi ønsker å bygge en langsiktig relasjon og gi deg den gode følelsen som et resultat av mange gode opplevelser på ski.

Skibuas verdier er grunnlaget for vår virksomhet.

Du skal føle TILLIT til oss. Du ska føle ett ENGASJEMENT fra oss. Vi tar ANSVAR for våre produkter. Vi skal søke dine MÅL når du kommer til oss.

Som kunde skal du oppleve ydmykhet, faglig kompetense, hyggelige mennesker og toppservice. Hos oss på Skibua Hafjell Skiutleie skal du til enhver tid få faglig veiledning. Vi har et stort hjerte i skikjøring og tester nøye ut det vi selger og leier ut.

Vi som tar godt vare på deg er Camilla, Putte, Bjørn Erik, Sigurd, Hilde Marit, Bjørn og Østen.

Vi gleder oss til att se deg i vinter!

Hjertelig velkommen til Skibua Hafjell Skiutleie!

Familien Gottlieb