Hafjell skianlegg ligger ved ingangen til vakre Gudbrandsdal, nord for Lillehammer. Her finner du
vinteropplevelser for alle. På Hafjell skisenter skjedde en stor utbygging til OL i Lillehammer i 1994 og det er nå Norges tredje største skisenter. Skikjøring finnes for alle typer skikjørere i totalt 32 løyper fordelt på 18 heiser og en gondol. Hafjell er kjent for lange løyper, god snø og mye solskinn.

Et stort snøanlegg som dekker mesteparten av hovedløypenettet gir snøsikkerhet fra sesongstart og en lang skisesong. Skisesongen er normalt fra medio november til medio april.
Et alpinsenter for den yngste nybegynner, til den mest erfarne skientusiast!

Kveldskjøring: 4 st nedfarter
Lengste løype: 7500 m
Total lengde alpinløyper: 45 km

Høydeforskjell
Høyeste punkte: 1030 m.ö.h
Fallhøyde: 835 m
Laveste punkte: 195 m.o.h

Hafjell Skiskole

Er du intressert i skiskole ta kontakt med skiskolen@hafjell.no og les mer på hafjell.no. Hafjell skiskole har gott utdannet skiinstruktører som tar emot alle nivåer på alpint, langrenn, snowboard og telemark


I tillegg finnes det et godt tilbud for barn, 300 km langrennsspor og en terrengpark designet av noen av verdens fremste eksperter på området. Med en imponerende fallhøyde på 835 meter har Hafjell skianlegg en av Skandinavias lengste løyper. Fire dager i uka er det kveldskjøring. Skisenteret har Norges største flomlysanlegg med 7 km opplyste løyper. Rett ved Hafjell alpinsenter finner du oss, Skibua Hafjell Skiutleie/Skiudleje.

Fra toppen av den overste heisen på 1030 høydemeter har man en strålende vy ut over Gudbrandsdal, helt bort til Jotunheimen og Norges høyeste fjelltopper. I bakken finner du restauranter og afterski. Rett ved Hafjell skianlegg ligger koselige Øyer med restauranter og butikker. Et kvarter med bil og du er i koselige Lillehammer som har et rikt utbud av restauranger, butikker, kaféer og en koselig gågate mellom trehus. 

Skisenteret er i stadig utvikkling. Til vinteren 18/19 bygges en 6-seters stolheis fra Moesetertoppen helt opp til Hafjelltoppen.