I mange år, svindlende 35 har vi jobbet med snø og ski. I Sverige og mestparten her i Norge. År av så mye glede og passion, møter med så mange både gjester, kunder og kollegaer.

Alle disse årene og alle møten og opplevelser har gitt oss så mye energi. Og all denne energien bringer vi inn i det vi gjør fordi vi vil dele den med deg. Du som kunde er vårt fokus. Vi ønsker å bygge en langsiktig relasjon og gi deg den gode følelsen. Enten du er ung eller gammal, fra nær eller langt bortifra, ny på fjellet eller med erfaring.

I Skibua Hafjell Skiutleie legger vi største vekt ved beste service og faglig kompetanse. Vi er ikke størst med flest par ski, heller ikke alltid de billigste i skishopen (untatt i leien) men hos oss får du faglig veiledning og det riktige utstyret uten risiko for kopi eller annet som kan skje ved f eks handel på nettet. Allt vi leier ut og selger har vi nøye testet ut og er ting vi stoler på og bruker selv. Finnes det noe bedre enn å anbefalle noe man elsker og bruker selv?

Skibuas verdier er grunnlaget for vår virksomhet
Du skal føle TILLIT til oss. Du ska føle ett ENGASJEMENT fra oss. Vi tar ANSVAR for våre produkter. Vi skal søke dine MÅL når du kommer til oss.

Velkommen inn til oss på en tur i historien bland ski og støvler og billeder fra før. Kanskje finner du akkurat dine første slalomstøvler eller ski.

Velkommen inn på en hyggelig skiprat, en stund med en god bok i Cathys corner eller med spørsmål kring skikjøring og utstyr. Vi finnes der for deg!

Vi som tar godt vare på deg er Bjørn Erik, Camilla, Putte, Arthur og flere dyktige ekstramedarbeidere.

Hjertelig velkommen til Skibua Hafjell Skiutleie!

Familien Gottlieb