Hos oss på Skibua skiutleie i Hafjell finner du et toppmoderne skiverksted. Når du leverer ski eller snowboard til oss finner vi sammen ut hva som må gjøres for å få dem preparert til perfekt stand nettopp for deg, enten du ska ut i alpinløypa eller på skitur på fjellet. Vi tar hensyn til din måte å kjøre ski på og hvordan skiene tidligere blitt preparert.

Godt vedlikeholdt og preparert utstyr er avgjørende for å kunne bruke utstyret på en optimal måte og for å få en bedre opplevelse.

Ski og snowboard trenger kontinuerlig vedlikehold. Det er for å gi deg mest mulig ut av dagen på fjellet.

– Å starte opp svingen er enklere med nysmørte ski.

– Riktig hengde kanter gjør det enklere å starte en sving.

– Slipte kanter gir deg trygghet på hardt underlag.

– Slipte kanter forenkler å bøye gjennom skia slik at det blir skia som gjør jobben for deg.

– Riktig struktur gir bedre gli og svingegenskaper.

– Riktig preparerte langrennski med riktig smøring gjør turen ut på fjellet så mye enklere og gir en så mye finere opplevelse.

Til vår hjelp i skiverkstedet på Skibua Hafjell Skiutleie har vi en toppmoderne preppemaskin fra Wintersteiger og Futurewax smøremaskin. 8 av 10 par ski blir bedre en da de var nye etter at vi gjort en gullprepp. På Skibua levererer vi, på veteran-NM 2013 kjørte flinke skiløpere hjem fire gull og en bronse på ski vi preppet. På Skibua prepper vi kontinuerlig skia til unge elitløpere.

For å vise vårt hjerte til faget og vår kompetanse er skiverkstedet en viktig og synliggjort del hos oss. Det er enkelt for deg som kunde å ta del av hvordan vi jobber med skia dine eller snowboardet din. Velkommen til å være nysjerrig og spør oss. Vi forteller deg gjerne, det er en del av den service vi vil gi deg!

Vi sees på verkstedet på Skibua Skiutleie i Hafjell!